Resenären

Resenären

Thailand 19 Nov 2011

BloggPosted by Bokblad Tue, January 08, 2013 13:59:53

Läs här hur jag mötte Yui 2007: Thailand Forumet


19 November 2011


När jag nu kommit hit och tänker tillbaks. Redan den 19 november så har jag fått tillbaks många vänner sen förra gången i Thailand och lärt känna dem lite bättre. Svärmor och svärfar, svägerskan och svågern, Jed, Modderng, Lee och Jubjag, är väl de som hamnat närmast. Sen är där Moderng och Lees mamma och några andra av Yuis farbrödrar och en moster och en morbror som också har anslutit sig till vänkretsen. Alla ordentliga och ärliga människor som gett mig mycket att minnas under resan.

Jag hade också haft en konversation med den heligaste av munkarna, han passade på att ge sitt intryck av mig rent andligt till familjen om vad jag är för en typ och det var positivt. Den 19 November var nog den mest händelserika dagen och natten för mig på hela resan. Får nog aldrig mer se så många av Yui:s släkt. Det är ju egentligen inte något att visa här. Som sagt jag har thailändska vänner som läser här så Ni får genomlida festen också. Jag har aldrig varit på en sådan stor fest förr och kommer nog aldrig på något liknande igen. Ska bara samla ihop fotona. Munkarna kommer jag inte tillbaks till något mer tror jag...

Scenen och musikanläggningen ska på plats

Förfesten kan börja!

Grytorna Puttrar


Klart lille Gustaf skulle vara med

- E det här det blir fest?

Ska man på fest får man vara fin på håret

Testing Testing Etta Tvåa

Detta är en mycket liten del av all ölen,

ett hundratal whiskeyflaskor, minst en lastbil med alkoholhaltiga drycker hade tömts i ett förråd under dagens lopp, så det skulle räcka hela natten. Nu hör det till saken att det var inget man bjöd på, mer än till de allra närmaste, utan det såldes genom fönstret som i en kiosk.

Kanske lönsamt med fest?

Festen har börjat svärmor och svärfar på scenen

de berättade lite historia och framtid om familjen, att Yui, Gustaf och jag var på besök och om den nya butiken.

Givetvis dök Jeds vänner upp, också Ladyboys somliga ser man det på andra inte. Det är kruxet i Thailand. De kvinnor som är allra vackrast kan man ge sig tusan på är hormonbehandlade och omopererade Ladyboys, fast man ska inte generalisera som jag gör här. Det finns riktigt vackra Thailändskor också utan operationer och hormonbehandling.

Utan att vara homosexuell så gillar jag ladyboys, det är jättesnälla killar. Måhända de har en kvinnlig själ men det gör ju inget, tycker jag. Kul med orginella vänner.

Men det behövdes mer serveringspersonal

och här är några till

Det var en hel-lyckad fest. Som alla fester har så har denna också ett slut. Det var precis lagom mycket festande för mig, en dag och en natt, så att resten av resan skulle bli bra och lyckad. Ölen är OK i Thailand. Whiskeyn är OK men jag föredrar Martini Bianco, det är inte bra att dricka för mycket av den heller. Thailändska rommen är också OK, det är nästan en national dryck.

© Sten Göran Bokblad

Nästa >>>  • Comments(0)//blogg.bokblad.se/#post5